Programma Verdieping, Inspiratie en Samenkomen Programma Verdieping, Inspiratie en Samenkomen
Ieder jaar stelt de commissie Verdieping, Inspiratie en Samenkomen een programma samen . Binnen dit programma vindt u lezingen, thema-avonden, cursussen en bijbelkringen. Het thema van de PKN voor dit seizoen is ‘Het Goede Leven’

Twee aan twee gaan de wijkgemeenten het nieuwe seizoen in. Het activiteitenprogramma V.I.S. is er niet minder om. Deze activiteiten bieden een goede gelegenheid om kennis te maken met nieuwe gemeenteleden en met hun verhaal. U bent overal van harte welkom, dit geldt ook voor gasten van buiten de Protestante Gemeente Veenendaal.

Voor een aantal activiteiten geldt dat u zich vooraf moet aanmelden bij een contactpersoon of dat er een bijdrage in de kosten wordt gevraagd. Bij de activiteiten waarop dit van toepassing is, staat dit vermeld. Alle acitiviteiten zijn ook te vinden in de agenda (klik op deze link) van deze website. 

Het programma vorming en toerusting voor het seizoen 2020-2021 kunt u bekijken en eventueel downloaden door op de onderstaande link te klikken.

Bekijk en/of download het programmaboekje

De Commissie hoopt op een gezegend en inspirerend seizoen met veel deelname. Kom ook en doe mee!

Wijkgemeente De Open Hof
Corinne Kleter, 0318-501617, corinnekleter@outlook.com

Wijkgemeente ZuidWest
Fre Warnar, 0318-543986, fw.warnar@hccnet.nl
(samenstelling programmaboekje)
 
terug