Programma Verdieping, Inspiratie en Samenkomen Programma Verdieping, Inspiratie en Samenkomen
De werkgroep V.I.S. (Verdieping, Inspiratie en Samenkomen) organiseert activiteiten vanuit de missie van de PGV. Ons doel is het verlangen uit de dragen om vrijmoedig en met lef Jezus te volgen. Dat willen wij doen in verbinding met de samenleving van nu, en voor een ieder die hiervoor belangstelling heeft, binnen de gemeenschap en meer op afstand van de PGV Veenendaal.

Daarom stimuleren we het nadenken over hoe wij in het leven willen staan. Als gemeente hebben we elkaar hierbij nodig. Elkaar ontmoeten en inspireren zien wij als de basis om ons geloof te laten groeien. We zoeken daarin naar nieuwe wegen om ons geloof te verdiepen. U bent overal van harte welkom, dit geldt ook voor gasten van buiten de Protestante Gemeente Veenendaal.

Voor een aantal activiteiten geldt dat u zich vooraf moet aanmelden bij een contactpersoon of dat er een bijdrage in de kosten wordt gevraagd. Bij de activiteiten waarop dit van toepassing is, staat dit vermeld en kunt u zich eenvoudig aanmelden door op het aangegeven e-mailadres te klikken. Via de agenda-pagina (klik op deze link) van deze website kunt u de uitgebreide teksten lezen en u waarnodig aanmelden.

Voor de periode najaar 2022 is een beknopte flyer samengesteld met een overzicht van alle activiteiten. De flyer voor de tweede helft 2022 kunt u bekijken en eventueel downloaden door op de onderstaande link te klikken.

Bekijk en/of download de activiteiten-flyer

De Commissie hoopt op een gezegend en inspirerend najaar met veel aanwezigen en deelnemers. Kom ook en doe mee!

Wijkgemeente De Open Hof
Corinne Kleter, 0318-501617, corinnekleter@outlook.com

Wijkgemeente ZuidWest
Tine Stegenga, 0318-521222, zw-vis@pkn-veenendaal.nl
 
terug