Bonhoeffer 75 jaar (tot nadere orde uitgesteld) Bonhoeffer 75 jaar (tot nadere orde uitgesteld)
In het kader van Bonhoefferjaar 2020, organiseren ds. Aafke Rijken, ds. Tineke Wielstra en ds. Coby de Haan een aantal gespreksbijeenkomsten  over  de Duitse theoloog Bonhoeffer.  Deze bijeenkomsten zijn gepland rondom de lezing van prof. Dr. C.G. den Hertog  “Geloven in oorlogstijd” op 24 maart in de Petrakerk. In de  gesprekskring willen we ons verdiepen in het werk van Bonhoeffer, delen uit zijn boeken en gebeden/gedichten, samen lezen en dit bespreken.  Wat kunnen wij daar nu mee in deze tijd, in ons leven? En we kijken naar de film over Bonhoeffer: Agent of Grace. We hebben voor ieder thema een avond en een morgendeel gepland. Dus u kunt kiezen!

1) Agent of Grace
Dinsdagavond 3 maart van 20.15-22.00 uur: Filmavond: Agent of Grace .
Donderdag 5 maart van 10.00-12.00 uur Filmmorgen: Agent of Grace
Als voorproefje kunt u de trailer van de film bekijken op Youtube: https://youtu.be/kzdzxstTITA

2) Navolging
Dinsdag 31 maart  van 20.15-22.00 uur: we lezen en bespreken delen uit het boek “Navolging” en “Leven met elkander”
Donderdag 2 april  van 10.00-12.00 uur: we lezen en bespreken delen uit het boek “Navolging” en “Leven met elkander”

3) Kijk in de ziel
Dinsdag 14 april van 20.15-22.00:  we lezen en bespreken gebeden en gedichten van Bonhoeffer
Donderdag 16 april van 10.00-12.00: we lezen en bespreken gebeden en gedichten van Bonhoeffer

Alle bijeenkomsten zijn in de Petrakerk. Het is fijn als u zich opgeeft bij ds. Coby de Haan (), zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

We kijken uit naar boeiende gesprekken.

Ds. Coby de Haan, ds. Tineke Wielstra en ds. Aafke Rijken